mandag den 5. august 2013

Alpaka

En af mine veninder har netop været to uger i USA. Og jeg er ikke spor misundelig på hende. Kun en lille bitte smule. Hun skulle besøge en af sine veninder fra hendes udvekslingsophold i 1996/97.

Min venindes veninde, Jill Fielder, har sammen med sin mand Windy Meadows Farm, hvor de har heste og ikke mindst alpakaer, fra hvilke de producerer deres eget garn. De spinder og indfarver selv garnet.

Jeg fik naturligvis min veninde til at tage noget garn med hjem til. Se her, hvad det er blevet til:

 
Det er det lækreste og blødeste alpaka, og jeg glæder mig til at arbejde med det. Jeg overvejer at hækle et tæppe af det, med den grønne som kant. Der er ca. 1600 g i alt. Så må jeg se, hvor stort tæppet bliver, hvis det er det jeg beslutter mig for.
 
Jeg fik et stykke sæbe af min veninde, som er pakket ind i filtet alpaka. Den skulle fungere ligesom en svamp. Så når man tager bad, kommer sæben ud af sig selv, når man begynder at vaske sig.

 
Jeg spurgte Jill om hun ville sponsorere en lille ting til en Give Away her på bloggen. Det ville hun gerne. Jeg vil dog vente med at afsløre, hvad det er, til jeg har været på ferie, hvilket jeg snart skal.


Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Wow det lyder rigtig spændende :-) Cool at have sin egen alpakka farm :-)

    SvarSlet
  2. Eeeeeelsker alpakka. Og glæder mig til at se hvad der er i den give away. Måske alpakka??

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...