tirsdag den 19. marts 2013

Nyindkøb

Jeg har ferie i denne uge. Det er dejligt at have fri. Jeg skal ikke så meget andet end at slappe af. Idag var kæresten og jeg på en lille bytur i Århus. Mestendels for at få lidt luft. Men det blev også til shopperi.

Vi købte chokolade hos Peter Beier Chokolade i Ryesgade. Det er virkelig guf for ganen, når man skal nyde et stykke kvalitetschokolade. Chek deres hjemmeside ud eller deres butikker (de fleste ligger dog i Københavnsområdet, men de har enkelt butik i Ryesgade i Århus). Det er ikke sponsoreret, men bare fordi jeg gerne vil dele min begejstring for god chokolade med jer.

Men hovedgrunden til dette indlæg skyldes, at jeg også var en tur i boghandelen, fordi jeg ville se om jeg kunne få Maja Hansens seneste bog "Hæklet Legetøj". Og ganske rigtigt, så havde de den stående på hylden, sammen med hendes to første bøger "Hæklede dyr" og "Flere hæklede dyr", som jeg allerede har:


Nu, da jeg var hos boghandelen, skulle jeg jo lige se, hvad de havde af strikkebøger, og her fandt jeg Lene Holme Samsøes seneste bog "Suveræn Strik - på den feminine måde". Den måtte jeg naturligvis også eje - jeg ved godt, at den ikke var billig, men jeg er helt vild med hendes design:

Trøjen på forsiden er ret lækker, synes jeg.

Så nu er der kommet flere ting på to-do listen. Den er efterhånden ret lang. Gad vide, om jeg nogensinde kommer i bund med den, for den har det ligesom med bare at vokse og vokse og vokse. Kender I ikke det?

2 kommentarer:

 1. To-do lister er bare bundløse, så glæd dig over at du istedet har noget der kan inspirere dig så du hele tiden har noget for øje.Det er bestemt fine bøger du har købt. Den nye hæklebog var jeg så ikke klar over var kommet på gaden, så tak for hint. Min datter er jo vild med at hækle så den må hun have (af mor her :D )

  Ønsker dig en god ferie uden for meget sne, der skal ryddes :D ingen sne masser af strikke tid.

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke ked af, at min to-do liste er lang. Jeg har besluttet mig for at lave en konkret to-do liste, så jeg ikke glemmer, hvad jeg godt kunne tænke mig at lave. Samtidig tror jeg, at jeg skal have ryddet op i mine strikkebøger.
   Hæklebogen har været på gaden et par måneder tror jeg. Jeg har uden held været med i et par Give Aways, hvor man kunne vinde den. Både hos Maja Hansen selv (hun har bloggen http://haandarbejdsom.blogspot.dk) og på bloggen http://bykirsti.blogspot.dk).

   Kh Annemari

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...