torsdag den 6. september 2012

Trøje til min kæreste

I øjeblikket er jeg igang med en møbius-ring. Men jeg har snart tænkt mig, at jeg skal igang med at strikke en sweater til min kæreste. Jeg har fundet den på Garnstudios hjemmeside:


Så snart jeg har fået købt garn til den, går jeg igang. Jeg har ikke haft tid til det endnu, plus at jeg også lige skal have min kæreste til at vælge farve. Det ville jo ikke være smart, hvis jeg strikker den i en farve, han ikke vil gå med. Jeg skal blot have fundet ud af, hvad jeg skal gøre med ærmene, for dem er jeg nødt til at strikke kortere, fordi min kæreste ikke har så lange arme igen.

2 kommentarer:

  1. Den er altså rigtig flot, den sweater!

    Mht. ærmelængden, umiddelbart ser det ud til, at det letteste vil være at strikke stykket fra albuen og ned til håndleddet kortere. Det ligner nemlig bare glatstrik, og det er nok lidt lettere at "redigere" i end i noget mønsterhalløj.

    SvarSlet
  2. Ja, det vil klart være det nemmeste. Jeg skal blot have fundet ud af hvor meget kortere ærmet præcist skal være. Jeg tænker, at det ikke betyder at jeg ikke får taget helt så mange masker ud på ærmet.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...