onsdag den 1. maj 2013

Aftenhygge i sengen

Vi sidder og hygger i sengen. Min kæreste med computer, og jeg med iPad og strikketøj.
Som jeg fortalte om i dette indlæg, så købte jeg noget meget lækkert garn, da min kæreste og jeg var på Nyord i weekenden:


Det er en uldblanding af uld fra Angorakaniner og Merinould. Der er blandet Merino i, for at det kan holde styrken. Det er kaninuld fra Nyord, forstået på den måde, at damen, jeg købte det hos, høster ulden fra sine egne Angorakaniner. Det tager lang tid fortalte hun, idet hun skal sende mindst 3 kg af gangen til Hjelholts Uldspinderi, som spinder garnet for hende. Hun kunne ikke huske hvor meget Merino, der er brugt, men det skal jeg maile til hende om, for det må Hjelholts i hvert fald vide, nu da det er dem, der spinder det.

Jeg så en møbius, hun havde strikket af garnet i perlestrik. Hun havde dog ikke strikket den fra midten og ud. Da jeg gerne ville strikke en møbius fra midten og ud, gik jeg på Ravelry for at finde et mønster. Jeg fandt mønsteret "Topsy Turvy Moebius":


Billederne her har jeg lånt fra opskriften, som kan downloades gratis på Ravelry.com.
Det er dog kun lige kommet på pindene:
Jeg er stadig i gang med mine Årringe. Det projekt skrider forholdsvist hurtigt. Jeg har delt og er i gang med ryggen nu. Det lægger jeg billeder ud af senere. 

1 kommentar:

  1. Hvor hyggeligt :-) det garn ser utrolig blødt og lækkert ud glæder mig til at se mere af dit strik.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...