mandag den 20. maj 2013

Granite af Helga Isager er nu på pindene

Ikke så snart jeg er færdig med et strikkeprojekt, før jeg kaster mig over et nyt. Som jeg skrev i dette indlæg, så er jeg netop blevet færdig med Årringe fra Annette Danielsens "Strik naturligvis". Den er strikket i Isager Bomulin og Isager Bomuldstråd, som var februargaven på Charlotte Kaaes blog. Da jeg vandt 8 nøgler Bomulin har jeg stadig 4 tilbage. Dem vil jeg bruge til en anden sommerbluse. Men den venter jeg lidt med.

Jeg er nemlig gået i gang med Helga Isagers Granite. For da jeg vandt Isager garnet hos Charlotte Kaae, skrev hun, at der var nok garn til netop Granite. Jeg gik ind på Ravelry for at se, hvordan Granite  så ud. Da jeg faldt for den med det samme, skulle den naturligvis på pindene, blot ikke med Bomulinen, som jeg hurtigt besluttede, at jeg ville bruge til to sommerbluser i stedet.

Jeg har valgt at strikke den i Blackhill Højlandsuld og Blackhill Silk Mohair fra Garnudsalg. Jeg har valgt farverne Sensommerløv Højlandsuld og grøn Silk Mohair. Sammen er de faktisk gode, selvom det måske ikke ser sådan ud, når det ligger/står ved siden af hinanden.
Jeg har prøvet at regne mig frem til en størrelse, der er 2 numre mindre end den mindste størrelse S/M, da blusen ellers vil blive alt for stor til mig. Så nu håber jeg at resultatet bliver godt.


Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. din Granite bliver helt sikkert super fin. pas dog på med at fortælle om den slags deling af opskrifter, det er jo ulovligt, så det gör man kun i det hemmelige.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for påmindelsen. Det er en tanketorsk fra min side. Jeg har ændret det nu.

   Slet
 2. Den bliver helt sikkert flot i den farve.:-)

  SvarSlet
 3. Spændende at se dens tilblivelse :-) deling af opskrifter på den måde er tys tys :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...