tirsdag den 23. april 2013

Resultat af shoppeweekend...

Idag har til dels fået mine bestillinger fra weekenden med posten, dels hentet mine bestillinger. I postkassen lå mine fingerbeskyttere, strikkefingerbøl og sjalsnåle, som jeg havde bestilt hos Figosmor:

 
 
Nu håber jeg så at fingerbeskytterne er gavnlige. Men de må prøves.
 
Fra Garnudsalg har jeg modtaget følgende idag:


Som I kan se, så har jeg modtaget Alpaca i grå, brun, rød og grøn. Og Silk Mohair i Rød. Jeg har også modtaget Højlandsuld i Troldhassel, Elefant og Ulla Rød. Jeg skal dog have ringet til Kenneth, for den røde Højlandsuld har jeg kun modtaget 100 g af, og jeg bestilte 500 g, som i øvrigt også var den eneste valgmulighed på hjemmesiden.

For nogle uger siden modtog jeg Sensommerløv Højlandsuld og grøn Silk Mohair. Det skal jeg bruge til Helga Isagers Granite.

 
Jeg har mange planer for det øvrige garn også, bl.a. Cille af Lene Holme Samsøe og Liselottes Raglansweater.


Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Der er da vist lagt planer for strik til det næste stykke tid.
  Var du så heldig at få garn medens det var på tilbud? Mine bestillinger forsvandt da jeg gik igang med at lede efter uld der passede til, æv æv.

  Godt du fandt nogle fingerbeskyttere til dit bomuldsstrik. HÅber det hjælper dig så.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var lige så uheldig som dig, Lis. De smuttede ud af min kurv, mens jeg ledte efter uld, der passede til. Havde faktisk tænkt, at du skulle have haft noget af det til din fødselsdag, men det måtte jeg jo så opgive og finde på noget andet. Håber det faldt i din smag.

   Slet
 2. Sikke noget lækkert garn, glæder mig til at følge forvandlingen fra lækkert garn til lækkert strik:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig også til selv. Og for en gang skyld er det til mig selv, jeg vil strikke. Jeg er god til at give mine produktioner væk, så nu synes jeg, at jeg har fortjent lidt selv også.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...