lørdag den 3. marts 2012

Så blev tubehalstørklædet færdig

Så fik jeg lavet mit tubehalstørklæde fra indlægget http://annemarisunivers.blogspot.com/2012/02/hue-og-matchende-tubetrklde.html gjort færdig. Jeg blev færdig med det her i formiddags, lørdag:


På billedet er halstørkædet snoet to gange rundt om halsen, men det er faktisk stort nok til, at jeg kan sno det tre gange rundt om halsen. Jeg afprøvede det nemlig her i eftermiddags, da vi var ude at gå en tur langs stranden fra Varna og tilbage gennem skoven og dyrehaven.
Ligesom min Islandske Flæse, så passer dette halstørklæde også til min sorte frakke fra Bruuns Bazaar.
Halstørklædet har jeg strikket efter fri fantasi. Jeg har brugt Naturuld Flamme (Magic Colours) fra Hjertegarn. Jeg slog 36 masker op på pinde 6 - det svarer ca til en bredde på 30 cm - strikkefastheden er ikke så afgørende. De første og sidste 4 masker strikkede jeg ret på alle pinde, resten er glatstrikning. Jeg har brugt det meste af tre nøgler, idet jeg allerede havde brugt noget af til min hue. Den havde jeg desværre ikke på idag, da jeg havde glemt den derhjemme.

3 kommentarer:

 1. Der ser rigtig fint ud!

  Sikke hurtigt, du har trukket læsere til :) dejligt!

  Min far var på besøg i går, og vi kørte en tur til Terp, jeg fortalte, at du bor i Terp, og at vi d. 16 juni skal til Skals sammen, hvorefter det slog mig, at jeg ikke har fortalt dig, at jeg gerne vil med, så det gør jeg nu: Jeg vil gerne med dig til Skals :)

  Jeg kan informere dig om, at min far bode på Elstedvedj 37 i det gamle bindingsværkshus :)

  God søndag aften!

  SvarSlet
 2. Min kæreste og jeg bor Elstedvej 60. Det er det lille gule hus lige ved den røde postkasse.

  Det er hyggeligt, at du vil med til Skals.

  Apropos du kan brokke dig over, at jeres lejlighed er for lille, så er min kærestes hus heller ikke stort. Det er 49 m2 i grundplan. Da huset er i to plan, kommer arealet op på 69 m2. Arealet bliver ikke dobbelt op, fordi der er skråvægge på 1. sal. Men det er hyggeligt lille hus.
  Der er dog på ingen måde plads til alle vores ting. De fleste ting har vi opmagasineret i et lagerrum i Skejby.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også opmagasineret vores ting i et depotrum hehe :) vi vil rigtig gerne flytte. Så når gælden er betalt, så flytter vi, men jeg aner ikke hvor vi skal flytte hen...!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...